27. 3. 2020

Naše služba hypotečního makléře stojí na osobním přístupu a ani nyní z něj nechceme slevit více, než je nutné. Připravili jsme proto bezpečnou alternativu celého procesu vyřizování a schvalování hypotéky v bankách online.

Jak funguje Bezpečná Hypotéka?

Krok 1.

Řekněte nám, o jakém bydlení uvažujete

Ať jste zaměstnanec nebo OSVČ, vyřešíme i vaši hypotéku. A vy s ní nebudete mít skoro žádné starosti. Nečekají vás žádné pochůzky po úřadech ani po bankách. Vše zařídíme za vás v několika krocích.

Krok 2.

Sjednáme si vhodný termín bezkontaktního setkání

Vyplňte jednoduchý formulář níže a my se vám obratem ozveme.

Krok 3.

Sejdeme se s vámi online

V daném termínu bezkontaktního setkání se po telefonu nebo jiným online způsobem spojíme a společně projdeme všechny podstatné informace a dokumenty stejně, jako kdybychom seděli společně na osobní schůzce.

Krok 4.

Vybereme nejlepší nabídku

Nemusíte běhat po bankách a vysvětlovat svou situaci, vše dostanete online na jednom místě. Pošleme vám detailní srovnání nejvhodnějších nabídek a vysvětlíme jejich výhody i nevýhody. Společně vybereme banku, která bude nejlépe odpovídat vašim představám.

Krok 5.

Proces schvalování úvěru

Celý proces schvalování s bankami absolvujeme za vás. Úvěrový případ lze schválit na základě kopií dokladů, až následně provést kontrolu oproti doručeným originálům. V rámci aktuální nestandardní situace banka umožní doložení originálů těchto dokumentů nejpozději před podpisem smluvní dokumentace. S námi máte jistotu, že se celý proces schválení hypotéky nikde nezadrhne. Víme, jak komunikovat s bankou, aby se věci pohnuly dopředu. Uděláme vše, abyste nemuseli řešit žádné problémy.

Krok 6.

Podepisujeme smlouvy

Při podpisu smluv vám také pomůžeme. Vše zkontrolujeme z pohledu parametrů a vysvětlíme vám jednotlivé detaily. Dokumenty, kde je originál nezbytný, si předáme až v úplném závěru - i tam si dohodneme způsob, který bude pro obě strany přijatelný.

Krok 7.

Čerpáme úvěr

Podpisem smlouvy naše práce nekončí, pomůžeme vám se splněním podmínek pro samotné čerpání úvěru.

Krok 8.

Jsme s vámi po celou dobu splácení úvěru

Protože život přináší různá překvapení a i vám se může stát, že budete potřebovat pomoci s refinancováním úvěru, s mimořádnou splátkou nebo jinou nečekanou situací, jsme s vámi během celého procesu od začátku až do konce splácení hypotéky.

 

Máte zájem o Bezpečnou Hypotéku?

Dejte nám vědět vaše kontaktní údaje, obratem se vám ozveme.

Ing. Michal Kára
majitel franšízy GEPARD FINANCE
Nekázanka 880/11, 110 00 Praha 1
tel.: 603 950 299
Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.